Verhoeven Techniek BV en Nuijten Installatietechniek slaan de handen in elkaar. 

Met de overname van Verhoeven Techniek uit Bergen op Zoom wordt Nuijten completer, en nog beter! 

Per 1 januari 2024, neemt Nuijten de werkzaamheden en het personeel van Verhoeven Techniek BV over. De komende jaren zorgt Peter Verhoeven voor hulp en adviezen op het vlak van airconditioning, en zorgt hij dat de monteurs van Nuijten ware specialisten worden op dat vlak.  

Verhoeven Techniek BV en Nuijten Installatietechniek hebben in elkaar een betrouwbare partner gevonden en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet. 

HOOGERHEIDE – Heb je een lekkage? Doet je cv het niet? Wil je zonnepanelen? Dan denk je bijna automatisch aan Loodgieters- en Installatiebedrijf Nuijten. Vanaf nu kun je dat ook doen als je een koelingsvraagstuk hebt. Met de overname van Verhoeven Techniek uit Bergen op Zoom wordt Nuijten completer, en dus nog beter. 

Van Bergenaar Peter Verhoeven kun je rustig zeggen dat hij alles, of tenminste bijna alles, weet van koudetechniek. Niet zo gek, want hoewel het bedrijf Verhoeven Techniek “pas” 17 jaar bestaat is hij, met 41 jaar ervaring, de derde generatie van een familie die al sinds 1948 actief is in de koudetechniek. 75 jaar ervaring, dat is niet niks. Dat weet ook eigenaar Cristian Nuijten van Loodgieters- en Installatiebedrijf Nuijten, die al jaren weet wie hij moet bellen voor ingewikkelde koelingsvraagstukken: Verhoeven. 

“Al een tijdje dacht ik erover na om met mijn bedrijf te stoppen”, vertelt Peter Verhoeven, “maar ik heb geen opvolging en zou het ontzettend jammer vinden als al mijn kennis en ervaring verloren gaat. Daarover raakte ik met Cristian in gesprek. Dat Nuijten mijn activiteiten per 1 januari overneemt, en dat ik in elk geval de komende twee jaar aanblijf om mijn kennis over te dragen op de mannen van Nuijten.”
 

Een prima oplossing, dat vindt ook Cristian Nuijten: “We werken al 17 jaar samen, dus we weten hoe deskundig Peter is. Dat weten ook onze klanten, waar hij al jaren komt om bijvoorbeeld airconditionings te installeren en onderhouden. Op het vlak van airconditionings signaleren we de laatste jaren een behoorlijke groei. En warmtepompen, waarin wij ook gespecialiseerd zijn, werken volgens het principe van koudetechniek. Die twee zaken maakten het eigenlijk vanzelfsprekend om Verhoeven Techniek bij ons in te lijven. Dat stelt ons in staat om onze dienstverlening voort te zetten, én verder uit te breiden.” 

De komende jaren zorgt Peter Verhoeven voor hulp en adviezen op het vlak van airconditioning, en zorgt hij dat de monteurs van Nuijten ware specialisten worden op dat vlak. “Alle garanties van Verhoeven Techniek gaan over naar ons bedrijf”, zegt Cristian Nuijten, “garantieclaims worden vanaf 1 januari door ons behandeld, en natuurlijk zorgen wij ervoor dat dat netjes en naar tevredenheid gebeurt. Verder blijven we vanaf volgend jaar ook dealer van Toshiba, één van de A-merken op het vlak van airconditionings en warmtepompen.” 

Loodgieters- en Installatiebedrijf Nuijten wordt met deze stap een nog sterker bedrijf. “Dat hebben we mede te danken aan ons team van deskundige techneuten, dat weinig verloop kent en altijd klaarstaat voor onze klanten. Peter en ik hebben er alle vertrouwen in dat zij hun talenten ook in de airconditioning kwijtkunnen. We gaan er samen voor zorgen dat wat Peter heeft opgebouwd niet verloren gaat.”


Bronvermelding: 
D. van Loenhout, de Zuidwestkrant