Overname Warmte Service Willemstad 

 “We hebben het enorm druk, dus zochten we uitbreiding van ons team”, zegt Cristian Nuijten, eigenaar van Nuijten Loodgietersbedrijf en Installatietechniek. Hij plaatste een vacature online, en ontving daarop een groot aantal reacties. Eentje sprong eruit, die van Henk Lankhuizen. Zijn eenmanszaak Warmteservice Willemstad draaide goed, maar toch reageerde hij op de vacature van Nuijten: “Het werk vind ik nog steeds leuk, en ik kom graag bij mijn klanten. Maar als zelfstandige heb je weinig rust, je bent ook buiten kantooruren altijd bezig, met planning, administratie, offertes, facturen. Ik zocht rust, en bij Nuijten heb ik die gevonden.”

Cristian Nuijten spreekt ondertussen van een win-winsituatie: “Met Henk is ons team ineens enorm veel kennis en ervaring rijker, maar omdat we zijn bedrijf hebben ingelijfd zijn we ook veel materialen, gereedschappen, een bedrijfsbus en vooral een gezond klantenbestand van ruim 300 adressen rijker.” Nuijten benadrukt dat zijn bedrijf de klanten van Warmteservice Willemstad koestert: “Al die mensen krijgen van ons een brief waarin we uitleggen dat we Warmteservice Willemstad hebben overgenomen”, zegt hij, “en verder verandert er niets: wie klant was bij Henk kan blijven vertrouwen op zijn deskundigheid, maar natuurlijk zal Henk ook de klanten van ons bedrijf gaan bezoeken. Wij zijn ontzettend blij met Henk: Nuijten was al een vertrouwde naam in de regio’s 0164, 0165 en 0167, dankzij Henk kunnen we nu 0168 aan die lijst toevoegen.”

Henk Lankhuizen is blij met de rust die hij dankzij Nuijten vond, hij doet zijn werk met meer plezier dan ooit. “Het is leuk om terug te zijn in Hoogerheide”, zegt hij, “ik ken het dorp nog van toen ik bij de Nemar werkte en ik heb al veel bekende gezichten teruggezien. Het is soms wel weer even zoeken naar bepaalde straten, maar gelukkig heeft de techniek niet stilgestaan. Ik heb nu een navigatiesysteem in mijn bus, 18 jaar geleden moest ik het zonder doen. Het voelt een beetje als thuiskomen, en dat is leuk.”