Onderhoud

Als u er op wilt vertrouwen dat uw cv-ketel het altijd doet, is regelmatig cv-ketel onderhoud nodig. Periodiek cv onderhoud helpt om storingen en onnodige reparaties te voorkomen, en zorgt dat uw ketel zo efficiënt mogelijk blijft werken. U kunt Nuijten Service & Onderhoud inschakelen voor vakkundig cv-ketel onderhoud. 

Betreft het onderhoud van uw cv-ketel kunnen wij u een abonnement aanbieden. Met dit abonnement heeft u het gemak dat wij voor u bijhouden wanneer het tijd is voor het jaarlijkse onderhoud. 

Indien van storing kunt u ons bereiken op het storingsnummer. U wordt dan op zeer korte termijn geholpen. Bij dringende storingen in de avonduren, weekenden of feestdagen kunt u onze monteur bereiken. 

Een ander voordeel is dat wij beschikken over uw toestelgegevens en een goed voorzien magazijn beschikken met onderdelen van diverse merken. 

Tenslotte kunnen wij u van dienst zijn met betrekking tot het onderhoud van uw geiser of mechanische ventilatie. 

Voor het onderhoudscontract van uw cv heeft u de keuze uit drie varianten: 

A. basis onderhoudscontract à € 88,00 exclusief btw.

Uitvoering jaarlijks onderhouds-/controlebeurt waarbij alle gebruikte materialen aan u worden doorberekend.

Bij tussentijdse storingen aan uw cv kunt u een beroep doen op onze storingsdienst, die zowel tijdens als na kantooruren te bereiken is (eventueel voicemail inspreken). Alle kosten worden wel aan u doorberekend.

Het normale uurtarief van de servicemonteur bedraagt € 80,00 excl. btw. In de avond- en weekenduren geldt het tarief van € 97,50 excl. btw per uur en worden u eveneens voorrijdkosten ad € 45,00 excl. btw doorberekend. Voor het onderhoudscontract geldt een minimumtarief van een half uur.                                                                            

B. service onderhoudscontract à € 115,00 exclusief btw.

 

Uitvoering jaarlijks onderhouds-/controlebeurt waarbij alle gebruikte materialen aan u worden doorberekend.

Bij tussentijdse storingen aan uw cv kunt u een beroep doen op onze gratis storingsdienst, die zowel tijdens als na kantooruren te bereiken is (eventueel voicemail inspreken). Alle onderdelen worden wel aan u doorberekend.

Ingeval u een nieuw toestel bij ons heeft aangeschaft en u wilt kiezen voor dit abonnement, worden u de eerste twee jaar het tarief aangerekend van een basis onderhoudscontract (dit in verband met de aanwezige garanties)

C. All-in onderhoudscontract à € 165,00 exclusief btw. Uitvoering jaarlijks onderhouds-/controlebeurt waarbij alle gebruikte materialen aan u worden doorberekend.

Bij tussentijdse storingen aan uw cv kunt u een beroep doen op onze gratis storingsdienst, die zowel tijdens als na kantooruren te bereiken is (eventueel voicemail inspreken). Alle toestelonderdelen met een waarde tot € 50,00 excl. btw worden niet aan u doorberekend.

Ingeval u een nieuw toestel bij ons heeft aangeschaft en u wilt kiezen voor dit abonnement, worden u de eerste twee jaar het tarief aangerekend van een basis onderhoudscontract (dit in verband met de aanwezige garanties). 

Wij hanteren de volgende algemene voorwaarden:

 
De onderhouds- of controlebeurt per toestel wordt eenmaal per twaalf maanden uitgevoerd. Wij houden voor u bij wanneer een onderhoudsbeurt uitgevoerd dient te worden.
U ontvangt jaarlijks vooraf een factuur voor het abonnementsgeld met daarop het verzoek het bedrag vooraf over te maken en een afspraak te maken voor de onderhoudsbeurt. Wij trachten dit af te stemmen op een tijdstip en datum wanneer het u uitkomt. U kunt tot 24 uur van tevoren de gemaakte afspraak kosteloos en zonder gegronde reden afzeggen.
Na ontvangst van de betreffende factuur heeft u 14 dagen de mogelijkheid om het abonnement te beëindigen. Wenst u op te zeggen, vragen wij u dit schriftelijk te melden en alvorens de volgende maand van start gaat.
Het onderhoudscontract gaat in vanaf de datum dat u dit contract ondertekent en wordt stilzwijgend met een jaar verlengd. Niet betalen - wat betekent niet binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur -  behoudt ons het recht om het contract per direct te beëindigen.
Wij behouden ons het recht om een abonnement voor een onderhoudscontract te weigeren. De oorzaak is dan doorgaans te vinden in de ouderdom en / of de slecht verkerende toestand van het toestel.
Prijzen van de abonnementen zijn gebaseerd op de regio Bergen op Zoom en omstreken.
De tarieven gelden voor één kalenderjaar. Zo nodig worden de tarieven op 1 januari aangepast aan de prijsontwikkeling van de CBS index.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.